KONYA / ÇUMRA - Çumra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Çumra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÇAYBAŞI MAHALLESİ 73471 SK. NO7/1 ÇUMRA/KONYA
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamayıp, üniversitelerimizin bütün bölümlerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Çumra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2017 YKS EA ÇUMRA BİRİNLİĞİ 2018 YKS TÜM ALANLARDA ÇUMRA BİRİNCİLİĞİ 2019 YKS EA ÇUMRA BİRİNLİĞİ 2020 YKS SÖZ ÇUMRA BİRİNLİĞİ
Biyoloji Laboratuvarı :1
DERS BAŞLAMA : 08:30 BİTİŞ SAATİ : 16:00