KONYA / ÇUMRA - Çumra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

2. Dönem başı öğretmenler kurulu toplantımızı bugün, 1. Dönem değerlendirilmesi ve 2. Dönem için ilgili maddelerin görüşülmesi ile gerçekleştirdik. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimize 2. Dönem de başarılar dileriz..

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim yılınının ilk dönemini karne dağıtımı ve sonrasında tören ile tamamladık. 9,10,11 ve 12. Sınıflarda bu dönem ortalaması ile ilk 5 e giren öğrencilere karnelerini sınıf öğretmenleri verdi. Başarılı öğrencilerimizi tebrik eder, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz..

Ara

Perşembe günleri yaptığımız sahabe hayatlarından kesitlerde bu hafta Hz. Ebubekir r.a. Anlatıldı.

Emeklerinden dolayı Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Ara

KTO Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuyan Mezun öğrencimiz Üniversite hazırlık sürecinde yaşadıkları hakkında okulumuz öğrencilerine anlattı. Ayrıca Öğrencilerimiz merak ettiklerini ve sormak istediklerini sordular. Öğrencimize teşekkür ederiz..

Ara

Perşembe günleri yaptığımız sahabe hayatlarından kesitlerde bu hafta Muaz bin Cebel r. a. Anlatıldı.

Öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz..

Ara

11. ve 12. Sınıflarımıza Hukuk mezunu olup görevine Avukat olarak devam etmekte olan alanında uzman kişiden mesleğini öğrendiler.
Kendisine ve emeği geçenlere teşekkür ederiz..

Ara

12. Sınıf ve DYK Öğrencilerimiz için motivasyon gezisi düzenledik.Konya da Mevlana Celaleddin-i Rumi ziyaretinde bulunduk.

Daha sonra Şeb-i ârus a katıldık.

Öğrencilerimiz Konya gezimizde Şeb-i Ârus öncesi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın UĞUR İBRAHİM ALTAY ile bir araya geldi.

Konya Büyükşehir belediyesine, okul idaremize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz..

Ara

Perşembe günleri yaptığımız her hafta bir sahabe hayatımızda,

bu hafta Hz. Ali r.a. Sahabemizin hayatını öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin birlikte hazırladığı sohbette öğrendik.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz..

Kas

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem Veli toplantısı, 1. Sınavların bitmesi ve ara tatilin başlaması ile birlikte gerçekleştirildi.Okul müdürümüz Adem DOĞAN ın konuşması ile başlayan toplantı, okul aile birliği başkanımız Hüseyin KILIÇ ın  konuşması ile devam etti. Konuşmalar sonrasında velilerimiz sınıf rehber öğretmenleri ve ders öğretmenleri ile birebir görüşme gerçekleştirdi. İdarecilerimize, Okul aile birliği Başkan ve üyelerimize öğretmen ve velilerimize katılımlarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz..

Kas

Tatil öncesi 9. 10. Ve 11. Sınıflarımıza KONU DEĞERLENDİRME SINAVI ve 12. Sınıflarımıza TEMEL YETERLİLİK SINAVI yaptık.

İdareci ve Öğretmenlerimize Teşekkür eder öğrencilerimize Başarılar dileriz..

Ekm

11 Ve 12. Sınıflarımıza Kazanım değerlendirme uygulaması yapıldı. İdareci ve öğretmenlerimize Teşekkür ederiz..

Ekm

OKULUMUZ İDARE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ İLE HAFTASONUNU KİTAP FUARINDA GEÇİRDİK.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİ..